Opinie

Ogólna ocena obiektu

10.0/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.9
  • Wyposażenie
    10.0
  • Czystość
    10.0
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    10.0

Pozostałe oceny

10.0
Florczyk Katarzyna , 02-07-2016

Polecamy bardzo. Piękna okolica blisko morza, cisza spokój. Domki ładne dobrze wyposażone, czysto przyjemnie. Plac zabaw dla dzieci, mnóstwo zabawek ogrodowych, plażowych. Właściciele przemili

10.0
Katarzyna , 08-07-2016

Gorąco polecamy! Domki są ładne, czyste, bardzo dobrze wyposażone. Plac zabaw dla dzieci duży z zabawkami ogrodowymi jak i plażowymi. Ośrodek blisko morza, usytuowany w spokojnej, cichej okolicy lasu. Właściciele Bardzo mili. Pozdrawiamy

10.0
Katarzyna Turlej, 03-08-2016

Polecam! Bardzo mili właściciele, domki i ich wyposażenie na bardzo wysokim poziomie! Na pewno do zobaczenia w przyszłym roku! Bardzo dziękujemy za udane wakacje!

10.0
Aneta Holand, 12-08-2016

Co tu pisać. co tu mówić, tego nie da się nie lubić. Gospodarze PRZECUDOWNI, bardzo mili, no i słowni. Wokół spokój jest i cisza, nic humorów nie zagłusza. Gdy do morza iść zechcemy dużo czasu nie zmarnujemy. Piękne morze, plaża pusta. toż to przecież jest rozpusta;) Gdy po harcach z sił padniemy, w pięknych domkach odpoczniemy. Domki nowe na wypasie, niczym wagon w pierwszej klasie. Jednym słowem POLECAMY. z przyjemnością znów tam zawitamy:). Serdecznie pozdrawiamy najwspanialszych gospodarzy jakich do tej pory mieliśmy nad morzem. Wspaniale było u Was gościć:)

10.0
Magdalena, 17-08-2016

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu, wszystko na miejscu, niczego nie brakowało a do tego przemili Właściciele. Dla dzieci plac zabaw, trampolina, huśtawki, cały sprzęt plażowy, brak powodów do narzekania:)

10.0
Agnieszka Dąbek, 07-07-2017

Gorąco polecam! Fajne miejsce na wypoczynek. Domki są przytulne i bardzo dobrze wyposażone. Położone blisko morza z piaszczystą szeroką plaża i łagodnym wejściem do morza.Dla dzieci jest piaskownica, huśtawki, zjeżdżalnie trampolina, domek. A do tego super Właściciele - bardzo mili, otwarci, uczynni i sympatyczni. Dziękujemy za wszystko, w tym za super ognisko;) I mam nadzieję do zobaczenia za rok;)

10.0
Agnieszka , 10-07-2017

Gorąco polecam! Fajne miejsce na wypoczynek. Domki są przytulne i bardzo dobrze wyposażone. Położone blisko morza z piaszczystą szeroką plaża i łagodnym wejściem do morza.Dla dzieci jest piaskownica, huśtawki, zjeżdżalnie trampolina, domek. A do tego super Właściciele - bardzo mili, otwarci, uczynni i sympatyczni. Dziękujemy za wszystko, w tym za super ognisko;) I mam nadzieję do zobaczenia za rok;)

10.0
Gosia, 25-08-2018

Gorąco polecam. Super☺ warunki oraz przemili właściciele.

10.0
Dominika, 19-09-2018

Piąty rok z rzędu spędziłam wraz z dziećmi wakacje w tym ośrodku i na pewno wrócimy tam za rok. Gospodarze zapewniają nie tylko standardowe udogodnienia ale dbają o to, by goście wypoczęli w wyjątkowo serdecznej, ciepłej atmosferze, zapewniając im dodatkowe atrakcje, jak ognisko z konkursami dla dzieci, czy seans kinowy pod gwiazdami. na miejscu do dyspozycji są rowery, zabawki plażowe, można pożyczyć dobrą książkę. Miejsce z dala od zgiełku, po prostu idealne. Pozdrawiam serdecznie gospodarzy. Do zobaczenia!

10.0
Katarzyna Sumera, 27-07-2019

Ośrodek czysty i zadbany. Dobrze wyposażone domki. Przemiły i uczynki właściciele, dbający o komfort wczasowiczów. Plaża 5 minut spacerkiem.

10.0
Katarzyna Tłoczek, 08-08-2019

Wszystko super! Piękne, duże, wygodne, b. dobrze urządzone domki, spokojna okolica, wszędzie blisko. Dla osób z dziećmi - rewelacja. Gospodarze bardzo mili. Gorąco POLECAM!

10.0
Lucyna, 17-08-2019

Miejsce przyjazne rodzinom z dziećmi. Wszędzie blisko. Bardzo sympatyczni właściciele. Dzieciom w pamięci zostanie na dłigo kino wieczorową porą, które było zorganizowane przez właścicieli. Polecam.

10.0
Krzysztof , 26-08-2019

Gorąco polecam. Super ośrodek. Domki czyste i dobrze wyposażone. Do morza 5 minut do centrum około 10 minut spacerkiem. Miejsce idealne dla rodzin z dziećmi. Dziękujemy za miło spędzony czas. Wiktoria już tęskni za króliczkami?

9.6
Sebastian Gwozdz, 03-09-2019

Bardzo spokojna, przyjemna okolica. Gospodarze niezwykle uprzejmi i mili, będziemy tęsknić:) Nie ma tłoku, ścisku, przepychanek itp. Domki separowane, więc nie słyszy się co dzieje się u sąsiadów, a to zaleta:) (bo i sąsiedzi nie słyszą Was:) Rano można sobie wziąć rower i do portu po świeże rybki:) A, między Sarbinowem a Chłopami jest również droga rowerowa, nowa i bardzo wygodna. Spacerem - 20min. Na większe zakupy polecamy Mielno (Dino, Polo, Biedronka itd.) Kto nie chce tłoczyć się na parkingu - Koszalin (15min autem) Ogólnie spędziliśmy ten czas niezwykle miło i. choć były to dwa tygodnie, to za krótko. Pozdrawiamy serdecznie:)

10.0
Justyna Rus , 05-07-2020

Trzeci rok z rzędu spędziliśmy wspaniałe wakacje. Domki czyste, dobrze wyposażone, gospodarze bardzo mili. Mnóstwo atrakcji dla dzieci zorganizowanych przez gospodarzy. Gorąco polecam.

10.0
Michał i Agnieszka Dolata, 12-07-2020

Wspaniałe miejsce do którego wracamy każdego roku. Domki czyste, dobrze wyposażone. Właściciele dbają o domową atmosferę, organizując atrakcje nie tylko dla najmłodszych. Kameralne, idealne dla rodzin położenie z dala od zgiełku obecnego w innych, nadmorskich miejscowościach. Gorąco polecamy!

10.0
Katarzyna Palmowska , 23-08-2020

Byliśmy tam po raz pierwszy i już wiemy że nie ostatni. Miejsce super z dala od samego centrum a jednak wszędzie blisko. Domki czyste wszystko dostępne właściciele bardzo uprzejmi służący pomocą, aż żal było wyjeżdżać na pewno tam wrócimy.

10.0
Barbara Bara, 26-08-2020

Bardzo fajne miejsce.Polecam całym rodzinom.Gospodarze wspaniali, fantastycznie zajmują się gośćmi /ognisko, biesiady, tańce na trawie, króliki/.Blisko do morza.Bardzo dobre wyposażenie domków.Możliwość pełnego relaksu dla młodych i starszych.Zgadzam się z poprzednimi opiniami.

10.0
Iwona i Krzysztof, 28-08-2020

Super miejsce do odpoczynku, blisko do morza. Jesteśmy już ty czwarty raz i zawsze jest fajnie i miło. Gospodarze mili i sympatyczni. Warto odwiedzić. Polecamy.

10.0
Karolina , 03-09-2020

Wspaniałe miejsce zarówno dla dzieci jak i dorosłych! Domki bardzo zadbane, w pełni wyposażone, niczego nam nie brakowało. Wszystko zgodne z opisem. Na terenie obiektu jest masa atrakcji dla dzieci - hitem były króliczki, które dzieciaki wprost uwielbiały! Okolica cicha i spokojna. Gospodarze przemili, w każdej sytuacji można na nich liczyć. Polecamy!

10.0
Zosia, 14-11-2020

Mile wspominam to miejsce, wspaniali gospodarze, czysto i pachnąco. Cisza, spokój i wszędzie blisko. ścieżki rowerowe i piesze wzdłuż morza. polecam to miejsce i już nie mogę się doczekać kolejnego pobytu.

10.0
Asia ,Paweł,Kubuś, Oluś, 30-08-2021

Bardzo serdecznie polecamy wypoczynek w Chłopach, Słoneczny relaks to miejsce bardzo atrakcyje dla dzieci jak również dorosłych. Cudowni i przyjaźni właściciele sprawili, że nasz pobyt stał się magiczny. Zorganizowali dla dzieci zabawy (były tańce, śpiew - każde dziecko mogło się wykazać, nagrodzeni zostali dyplomami oraz upominkami. Spędziliśmy przemiły wieczór przy ognisku. Domki wyposażone we wszystko co potrzebne, czysto i przyjemnie. Pobyt tutaj będziemy zawsze miło wspominać i do zobaczenia, bo za rok wracamy:)

Pogoda

Pogoda Chłopy na dziś: 07-12-2021

pogoda
Noc: 23:00 - 05:00 Temperatura: -5 -3 °C
pogoda
Rano: 05:00 - 11:00 Temperatura: -5 -4 °C
pogoda
Dzień: 11:00 - 17:00 Temperatura: -5 -2 °C
pogoda
Wieczór: 17:00 - 23:00 Temperatura: -5 -2 °C